TMA

Support - TeamMate® Analytics

Her kan du finde hjælp og svar på ofte stillede spørgsmål vedrørende TeamMate® Analytics.

Daglig brug

• Hvor meget data kan TeamMate Analytics håndtere?

Excel har i sig selv en begrænsning til 1.048.576 rækker data. Selvom dette er tilstrækkeligt for de fleste datasæt, som revisorer analyserer, kan TeamMate Analytics behandle titusinder rækker af data.

Brugertilpassede moduler kan læse data fra et regneark eller afgrænsede filer såsom CSV-filer, der kan indeholde meget mere end en million rækker med data. Disse store datasæt sættes i en database til behandling. Alt dette sker inden for den brugervenlige brugergrænseflade i TeamMate Analytics.

• Jeg kan ikke få mine data udlæst i Excel-format. Kan jeg så stadig bruge TeamMate Analytics?

Modtagelse af data i Excel-format er klart at foretrække, da data derved stort set er klar til brug.

TeamMate Analytics har masser muligheder for at få adgang til dine data hvis de ikke er i Excel-format.

Excel-filer, csv-filer - disse filformater kan ganske enkelt åbnes i Excel

Andre filformater, der kan indlæses, er udskreven rapporter, pdf-filer. Disse formater kan ved hjælp af Importguide-værktøjet i TeamMate Analytics giver dig mulighed for let at konvertere disse filer til Excel-format. Importværktøjet giver mulighed for at fange data i overskrifter, sidehoved, sidefod, totaler osv.

Ligger dine data i en database tilknyttet bogføringen, gør da brug af dine eksisterende værktøjer til at trække data fra systemdatabaser. De fleste organisationer har mange værktøjer som SQL-scriptingværktøjer til rapporteringsværktøjer, der giver brugerne mulighed for at eksportere data til Excel, hvor TeamMate Analytics kan bruges uden frygt for at ødelægge produktionsdata eller skrive forespørgsler, der bringer systemet i fare.

Hvis disse værktøjer ikke er tilgængelige, giver Excels oprindelige værktøjer dig mulighed for at oprette forbindelse til forskellige databaser, for at trække data ind i Excel.

For mere avanceret databaseadgang, inklusive forbindelser til almindelige systemer, anbefaler vi brugen af ​​Microsofts gratis Power Query-tilføjelse til Excel 2013. Dette er allerede indbygget i Excel 2016.

Udtrukne data vil herefter kunne renses og tilpasses med TeamMate Analytics.

• Hvilke danske test følger med programmet og er der en beskrivelse af disse?

I linket til testkataloget nedenfor er langt de fleste danske test beskrevet.

Beskrivelsen af hver test indeholder:

• Hvilke data skal bruges
    • Hvad kan testen

https://software2.wolterskluwer.dk/webopdateringer/TeammateAnalytics/Beskrivelse af test.pdf

Hvis du ikke har filen med danske test installeret, henvises til hvordan du installerer danske test under punktet "Teknik & Installation" nedenfor.

Teknik & Installation