Thumbnail

Vores samarbejdspartnere

Strategiske samarbejdspartnere

IT Forum

Wolters Kluwer Danmark og IT Forums strategiske samarbejde betyder en række konkrete fordele for dig som bruger af vores sky-løsninger, herunder driften af RevisorHosting, ReviSky og RegnskabSky.

Wolters Kluwer er overordnet ansvarlig for driften af RevisorHosting, ReviSky & RegnskabSky i nært samarbejde med IT Forum Gruppen, der står for teknikken og Microsoft Office programmerne inkl. Microsoft Outlook.

Læs mere om IT Forum her

 

Bluewhale Sikker Mail

Wolters Kluwer Danmark og Bluewhale samarbejde gør det muligt som revisor at sende sikre og krypterede beskeder. Bluewhale Sikker Mail gør det let at udveksle persondata, fortrolig information og store vedhæftninger ved hjælp af to-faktor sikkerhed (SMS-pinkode eller NemID) og kryptering.

Læs mere om Bluewhale her

 

Øvrige samarbejdspartnere

For at levere de bedste ydelser og produkter, samarbejder Wolters Kluwer Danmark med en række virksomheder inden for vores forretningsområder.

 

NORRIQ

Der er direkte integration mellem Årsafslutning og NORRIQs revisorløsning, der er baseret på Microsoft Dynamics NAV, så du nemt kan overføre stamdata, råbalance og posteringer, således at regnskabsudarbejdelsen bliver optimal og effektiv.

Læs mere om NORRIQ her

 

Faglig Afdeling

Faglig Afdeling er dit hold af nørder i revisionsbranchen. Vi vedligeholder hele din virksomheds beholdning af standarder, ligesom vi leverer den faglige viden inden for regnskab, revision, revisorlov, efteruddannelse, kvalitetsstyring mv. Lad os være din virksomheds faglige afdeling.

Faglig Afdeling og Wolters Kluwer Danmark samarbejder om faglige problemstillinger til revisionsbranchen.

Læs mere om Faglig Afdeling her

 

 

e-conomic

Med e-conomic får du en online regnskabsløsning, der er særligt udviklet til små og mellemstore virksomheder.

Grundmodulet indeholder både finans-, debitor-, kreditor- og fakturamodul, og du kan tilføje mere funktionalitet i takt med, at din forretning vokser. 
Der er direkte integration mellem e-conomic og Årsafslutning, hvor du nemt kan overføre stamdata og posteringer således, at regnskabsudarbejdelsen bliver effektiv.

Der er ligeledes direkte integration mellem e-conomic og finsit. Al bogføringsdata fra e-conomic importeres direkte til finsit. I finsit er e-conomics standardkontoplaner tilgængelige, hvorfor importen kan begrænses til få klik.

Læs mere om integration til e-conomic fra Årsafslutning her

Læs mere om integration til e-conomic fra finsit her

 

Uniconta

Der etableres integration mellem Årsafslutning og Uniconta, der er baseret på Unicontas API, så det er let at udveksle stamdata, råbalance og posteringer således, at vi sammen understøtter både individuelle og standardiserede økonomiprocesser effektivt.

Læs mere om Uniconta her

Der forekommer ligeledes integration mellem finsit og Uniconta. Ved installation af konverteringsmodul overføres bogføringsdata enkelt og nemt til finsit. Det er muligt at overføre netop det datagrundlag, som der ønskes visuel visning af, både historiske data, men også bogføring helt up-to-date.

Læs mere om integration fra Uniconta til finsit her