TeamMate Analytics

Opdateringer TeamMate Analytics - Danske tests

Danske tests

Filen indeholder de danske tests, der er placeret i menuen "Expert Analyzer".

Download zip-filen. Pak den ud og gem filen "Co_modules.xml" i samme mappe som programmet er installeret.

- Er der foretaget standardinstallation af TeamMate Analytics, vil denne være placeret i mappen ” C:\Program Files (x86)\TeamMate Analytics” – ellers i den mappe, der er selvvalgt til installation af TeamMate Analytics.